Polityka zwrotu kosztów

We hebben een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je 30 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een ​​retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel zich in dezelfde staat als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. U heeft ook de kassabon van het aankoopbewijs nodig.

Om een ​​retourzending te starten, kunt u contact opnemen met ons via info@realkingspower.com, of als u een account bij ons heeft uw retour aanmelden via deze pagina. Als je verzoek wordt geaccepteerd, sturen we je een retouretiket en instructies over hoe en waar je je pakket naartoe kunt sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben aangevraagd, worden niet geaccepteerd.

Je kunt altijd contact opnemen met ons opnemen voor een retourvraag via info@realkingspower.com.

 

Schade en problemen

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

 

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), aangepaste producten (zoals speciale bestellingen of lagere artikelen) en producten voor persoonlijke verzorging (zoals schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retourzendingen voor gevaarlijke materialen, brandbare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over uw specifiek artikel.

Helaas kunnen we geen retourzendingen van cadeaubonnen accepteren.

 

Uitwisselingen

De beste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt te retourneren en zodra de retourzending wordt geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop voor het nieuwe artikel te doen.

 

Restituties

We laten het je weten zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het zelfs kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.