KINGSPOWER ZAKELIJK

Speciaal voor bedrijven hebben we een aparte zakelijke service binnen KingsPower. Als zakelijke klant profiteert u van diverse extra services en mogelijkheden. Zo krijgt u toegang tot een ruimer assortiment, bedrukking opties en stapelkorting. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

zakelijk@realkingspower.com

WAAROM KIEZEN VOOR KINGSPOWER?

Waterdichte en winddichte verwarmd vest tegen extreme kou

PERSOONLIJKE SERVICE

Zowel aan consumenten als aan bedrijven bieden wij een persoonlijke service. Een verschil hierin is dat voor voor bedrijven meer maatwerk kan worden geleverd, zo is ons assortiment voor bedrijven uitgebreider om beter in uw behoefte te kunnen voorzien. Wilt u graag zien hoe het gehele assortiment eruitziet? Download deze dan onderaan de pagina of vraag de catalogus op via het contactformulier of mail.

VERWARMD TOT 60ºC

De verwarmende kleding van KingsPower verwarmd tot 60ºC. Hiermee kunnen de koudste temperaturen worden overwonnen en hebben u en uw personeel geen last van de kou. 60ºC toch net iets te warm? Er zijn in totaal 3 standen (45ºC, 52ºC, 60ºC) waardoor de kleding aan te passen is aan elke situatie.

STAPELKORTINGEN

Wij bieden stapelkorting aan wanneer er in grotere aantallen wordt ingekocht, dit begint al vanaf 10 stuks. Hierbij zijn verschillende kledingstukken met elkaar te combineren. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie hierover, of wanneer u een offerte wilt laten opmaken.