KINGSPOWER
ZAKELIJK

ZAKELIJK@REALKINGSPOWER.COM

Speciaal voor bedrijven hebben we een aparte zakelijke service binnen KingsPower. Als zakelijke klant profiteert u van diverse extra services en mogelijkheden. Zo krijgt u toegang tot een ruimer assortiment, bedrukking opties en stapelkorting. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

CONTACTFORMULIER

WAAROM KIEZEN VOOR KINGSPOWER?

PERSOONLIJKE SERVICE

Zowel aan consumenten als aan bedrijven bieden wij een persoonlijke service. Een verschil hierin is dat voor voor bedrijven meer maatwerk kan worden geleverd, zo is ons assortiment voor bedrijven uitgebreider om beter in uw behoefte te kunnen voorzien. Wilt u graag zien hoe het gehele assortiment eruitziet? Download deze dan onderaan de pagina of vraag de catalogus op via het contactformulier of mail.

VERWARMD TOT 65ºC

De verwarmende kleding van KingsPower verwarmd tot 65ºC. Hiermee kunnen de koudste temperaturen worden overwonnen en hebben u en uw personeel geen last van de kou. 65ºC toch net iets te warm? Er zijn in totaal 3 standen (45ºC, 55ºC, 65ºC) waardoor de kleding aan te passen is aan elke situatie.

STAPELKORTINGEN

Wij bieden stapelkorting aan wanneer er in grotere aantallen wordt ingekocht, dit begint al vanaf 10 stuks. Hierbij zijn verschillende kledingstukken met elkaar te combineren. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie hierover, of wanneer u een offerte wilt laten opmaken.

Pharmacy Product

DOWNLOAD HIER DE NEDERLANDSE CATALOGUS

All Surgical Glove

DOWNLOAD HERE THE ENGLISH CATALOG

VEEL GESTELDE VRAGEN

  1. Is een aanbetaling nodig
    Voor bestellingen groter dan €500 vragen wij een aanbetaling van 50%, en het resterende bedrag binnen 30 dagen na ontvangst.
  2. Wat is de verzendtijd?
    Dit is afhankelijk van de hoeveelheid en de aanpassingen die gewenst zijn. Hierdoor kan het uiterlijk oplopen tot 4 weken.
  3. Is het nodig om een account aan te maken?
    Nee dat is niet nodig, u kunt ook contact met ons opnemen en wij verzorgen de rest.