Over KingsPower

Alleen voor de echte koninklijken

Bij Kings Power zijn we toegewijd om onze klanten de beste producten te bieden om warm te blijven tijdens de koude winter. Ons assortiment producten omvat hoogwaardige verwarmde vesten, ontworpen met geavanceerde technologie om een comfortabele en veilige ervaring te garanderen.

Kings Power is opgericht in 2022 door Pasha Bloom, een liefhebber van buitensporten en de natuur. Kings Power is uitgegroeid tot een leider op de markt van verwarmde vesten. Met onze ervaring en kennis hebben we een innovatief en hoogwaardig assortiment producten ontwikkeld dat aan de behoeften van elke klant voldoet.

Bij Kings Power maken we ons druk om de beste materialen en technologieën te gebruiken om ervoor te zorgen dat onze producten duurzaam, comfortabel en effectief zijn. Bovendien bieden we uitzonderlijke klantenservice om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met hun aankoop.

We streven ernaar een verantwoorde en duurzame onderneming te zijn en werken voortdurend aan het reduceren van onze milieubelasting tijdens het gehele productieproces.

Bij Kings Power zijn we trots om onze klanten de beste producten te bieden om warm en comfortabel te blijven tijdens de koude winter. Dank u voor het kiezen van ons en we hopen u snel te zien op onze online winkel.

  • Missie

    Onze visie bij KingsPower is om de wereldwijde marktleider te worden in de branche van kleding die beschermt tegen verschillende weersomstandigheden. Wij geloven in het streven naar continue verbetering en groei, en streven ernaar onze ecologische impact te verminderen terwijl we onze groei blijven verhogen.

  • Visie

    Ons doel is om onze klanten te helpen comfortabel en veilig te blijven, zowel in de zomer als in de winter, door middel van onze innovatieve en hoogwaardige verwarmde kleding, koelvesten en UV beschermende shirts. We willen een merk zijn dat bekend staat voor zijn duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid.

Feiten en successen

Wanneer is KingsPower opgericht?

KingsPower is in 2019 als P&K Online Sales opgericht in Spijkenisse. Na het registreren als merknaam in 2020 is dit ook de bedrijfsnaam geworden.

Waar staat KingsPower voor?

KingsPower betekent koningskracht in het Engels. Hiermee bedoelen wij dat iedereen kan bereiken wat hij/zij wilt, ook de warmte/kou tegengaan. Hier willen wij jou, andere mensen en organisaties bij helpen.

Wat is jullie belangrijkste waarde?

Bij ons komen de wensen en de behoefte van de klant altijd op de eerste plaats. De klant is bij ons koning!

Waarom KingsPower?

Uw wensen en behoefte zijn bij ons topprioriteit, zo ook die van anderen. Daarom proberen wij onze producten en diensten zo duurzaam mogelijk aan te bieden. Zo is KingsPower niet alleen de fijnste oplossing maar ook de meest toekomstbestendige.

Pasha Blom in Brussel, mede-eigenaar van KingsPower.

OVER DE OPRICHTER

Bij KingsPower zijn we toegewijd om onze klanten de beste producten te bieden die hen helpen zichzelf te beschermen tegen de verschillende weersomstandigheden. Ons assortiment producten bevat hoogwaardige kledingstukken, ontworpen met geavanceerde technologie om een comfortabele en veilige ervaring te garanderen.


Opgericht in 2019 door Pasha Blom, een liefhebber van de zomer, is KingsPower uitgegroeid tot een leider op de markt van verwarmde kleding. Met onze ervaring en kennis hebben we een innovatief en hoogwaardig assortiment producten ontwikkeld dat aan de behoeften van elke klant voldoet, het hele jaar door.


Bij KingsPower verzekeren we dat we de beste materialen en technologieën gebruiken om ervoor te zorgen dat onze producten duurzaam, comfortabel en effectief zijn. Bovendien bieden we uitzonderlijke klantenservice om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met hun aankoop.


We streven ernaar een verantwoorde en duurzame onderneming te zijn en werken constant aan het verminderen van onze milieu-impact tijdens het gehele productieproces.


Bij KingsPower zijn we trots om onze klanten de beste producten te bieden voor een veilig en comfortabel gevoel, het hele jaar door. Dank u voor het kiezen van ons en we hopen u snel te zien in onze online winkel!