KINGSPOWER ZAKELIJK

Speciaal voor bedrijven hebben we een aparte zakelijke service binnen KingsPower. Als zakelijke klant profiteert u van een persoonlijk aanspreekpunt en stapelkortingen. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

zakelijk@realkingspower.com

WAAROM KIEZEN VOOR KINGSPOWER?

Waterdichte en winddichte verwarmd vest tegen extreme kou

PERSOONLIJKE SERVICE

Zowel aan consumenten als aan bedrijven bieden wij een persoonlijke service. Een verschil hierin is dat voor voor bedrijven meer maatwerk kan worden geleverd, zo kunnen wij voor grotere bestellingen maten bijbestellen. Wilt u graag gebruik maken van onze service? neem dan contact met ons op via zakelijk@realkingspower.com.

VERWARMD TOT 60ºC

De verwarmende kleding van KingsPower verwarmd tot 60ºC. Hiermee kunnen de koudste temperaturen worden overwonnen en hebben u en uw personeel geen last van de kou. 60ºC toch net iets te warm? Er zijn in totaal 3 standen (45ºC, 52ºC, 60ºC) waardoor de kleding aan te passen is aan elke situatie.

STAPELKORTINGEN

Wij bieden stapelkorting aan wanneer er in grotere aantallen wordt ingekocht, dit begint al vanaf 10 stuks. Hierbij zijn verschillende kledingstukken met elkaar te combineren. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie hierover, of wanneer u een offerte wilt laten opmaken. Mail ons op zakelijk@realkingspower.com, wij staan klaar om u te helpen!

WIJ WETEN HOE JE HET BEST VERWARMDE KLEDING KAN GEBRUIKEN

De kleding wordt aangedreven door de bijgeleverde powerbank. Deze wordt d.m.v. een usb kabel aan het kledingstuk verbonden. Wanneer de powerbank aan staat kan er met behulp van een druk op knop op het kledingstuk worden gekozen voor de gewenste warmtestand.

Zie ook onze handleiding voor de verwarmde bodywarmer en de verwarmde jas

WIJ ZIJN ER VAN OVERTUIGD DAT DE MEESTE BEDRIJVEN VERWARMDE KLEDING NODIG HEBBEN

Verwarmde kleding kan de productiviteit verhogen en de verwarmingskosten kan verlagen. Het is vooral nuttig voor werknemers in extreem koude omgevingen omdat het helpt de lichaamswarmte te behouden. Lees meer hierover in onze blog

 • SUPER !!!!

  Zalig om zulk vest te dragen in koude tijden.
  De service is ongezien snel en meer dan perfect .... SUPER !!!!

 • Lekker warm mensen!

  Dit produkt wilde ik al heel lang. Heb eerst geprobeerd met een goedkopere versie van 77 euro maar die werd niet goed warm. Deze bodywarmer is iets duurder maar is echt elke cent waard!!! Ik ben erg tevreden!!! Het verwarmt snel en goed. Ik gebruik het buiten maar ook binnen om de energie kosten te verlagen

 • SUPERSERVICE 1e klasse !!!

  Mijn heated vest werkte niet naar behoren. Na contact opgenomen te hebben met de verkoper, heb ik op hun aanraden de batterij getest, die blijkbaar ook de oorzaak was van het niet goed functioneren. Na enkele mailtjes dezelfde dag, werd mij een nieuwe batterij beloofd en opgestuurd... SUPERSERVICE EERSTE KLAS !!!!

1 su 3

Verwarmde kleding van KingsPower