Over KingsPower

Only for the real royals

Bij KingsPower zijn we toegewijd om onze klanten de beste producten te bieden die hen helpen zichzelf te beschermen tegen de verschillende weersomstandigheden. Ons assortiment producten bevat hoogwaardige kledingstukken, ontworpen met geavanceerde technologie om een comfortabele en veilige ervaring te garanderen.


Sinds de oprichting in 2019 is KingsPower uitgegroeid tot een leider op de markt van verwarmde kleding. Met onze ervaring en kennis hebben we een innovatief en hoogwaardig assortiment producten ontwikkeld dat aan de behoeften van elke klant voldoet, het hele jaar door.


Bij KingsPower verzekeren we dat we de beste materialen en technologieën gebruiken om ervoor te zorgen dat onze producten duurzaam, comfortabel en effectief zijn. Bovendien bieden we uitzonderlijke klantenservice om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met hun aankoop.


We streven ernaar een verantwoorde en duurzame onderneming te zijn en werken constant aan het verminderen van onze milieu-impact tijdens het gehele productieproces.


Bij KingsPower zijn we trots om onze klanten de beste producten te bieden voor een veilig en comfortabel gevoel, het hele jaar door. Dank u voor het kiezen van ons en we hopen u snel te zien in onze online winkel!

  • Missie

    Ons doel is om onze klanten te helpen comfortabel en veilig te blijven, zowel in de zomer als in de winter, door middel van onze innovatieve en hoogwaardige verwarmde kleding, koelvesten en UV beschermende shirts. We willen een merk zijn dat bekend staat voor zijn duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid.

  • Visie

    Onze visie bij KingsPower is om de wereldwijde marktleider te worden in de branche van kleding die beschermt tegen verschillende weersomstandigheden. Wij geloven in het streven naar continue verbetering en groei, en streven ernaar onze ecologische impact te verminderen terwijl we onze groei blijven verhogen.

Feiten en successen

Wanneer is KingsPower opgericht?

KingsPower is in 2019 als P&K Online Sales opgericht in Spijkenisse. Na het registreren als merknaam in 2020 is dit ook de bedrijfsnaam geworden.

Waar staat KingsPower voor?

KingsPower betekent koningskracht in het Engels. Hiermee bedoelen wij dat iedereen kan bereiken wat hij/zij wilt, ook de warmte/kou tegengaan. Hier willen wij jou, andere mensen en organisaties bij helpen.

Wat is jullie belangrijkste waarde?

Bij ons komen de wensen en de behoefte van de klant altijd op de eerste plaats. De klant is bij ons koning!

Waarom KingsPower?

Uw wensen en behoefte zijn bij ons topprioriteit, zo ook die van anderen. Daarom proberen wij onze producten en diensten zo duurzaam mogelijk aan te bieden. Zo is KingsPower niet alleen de fijnste oplossing maar ook de meest toekomstbestendige.

Pasha Blom in Brussel, mede-eigenaar van KingsPower.

OVER DE OPRICHTER

Pasha is de oprichter van KingsPower en een bekwame bedrijfskundige uit Nederland. Met zijn passie om te ondernemen en zijn inzicht in de waarde van comfort, heeft hij een bedrijf opgebouwd dat zich van origine richt op het aanbieden van hoogwaardige verwarmde kleding. Pasha's toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid staan aan de basis van de succesvolle groei van KingsPower. Als leider van het bedrijf heeft Pasha altijd de klantvriendelijkheid en -tevredenheid hoog in het vaandel staan en blijft hij streven naar verdere verbetering en groei binnen de organisatie.