KingsPower logo

Het effect van verwarmende kleding

Zoals u zich wel kunt voorstellen is werken in de kou niet goed voor de gezondheid van het menselijk lichaam. De productiviteit en nauwkeurigheid neemt af en het ziekteverzuim neemt toe. Daarnaast rijzen de energiekosten de pan uit dus wordt het verwarmen van een omgeving alleen maar duurder. Maar hoe kunnen we deze situatie omdraaien en er een win-win van maken? Lees verder om hier achter te komen.

Rust en bescherm het lichaam

Het is belangrijk dat het lichaam zo min mogelijk zweet wanneer het koud is, dit koelt namelijk het lichaam af. Om het lichaam dan toch op te warmen is het dragen van warme kleding en meerdere laagjes een veel gebruikte en aan te raden methode.

Verwarm het lichaam

Er is echter een andere methode waar wij bij KingsPower mee helpen, het lichaam verwarmen zonder daarvoor inspanning te leveren. Dit klinkt misschien tegenstrijdig maar is goed mogelijk met de verwarmde kleding van KingsPower. Deze kleding is aangesloten op een powerbank en zorgt ervoor dat de verschillende elementen in het kledingstuk opwarmen voor een bepaalde duur. Hierdoor is het lichaam beschermt tegen de kou gedurende de (werk)dag.

Het voordeel van verwarmende kleding is dat deze gemakkelijk aan en uit te zetten is en onder de andere kleding gedragen kan worden. Hierdoor kan er zuiniger met de energie worden omgegaan en kan er worden bespaart op verwarmingskosten. Verwarmende kleding kan overal worden gedragen, op kantoor, in een loods, in koelcellen of buiten op straat. 

Duurzaam verwarmende kleding

Verwarmende kleding is dus niet alleen erg effectief en efficiënt maar ook nog eens duurzaam. Door gebruik te maken van een elektrische energiebron kan er warmte worden geboden zonder het gebruik van gas. Deze elektrische energie kan logischerwijs uit een natuurlijk energiebron worden gewonnen zoals zonnepanelen. Waarna deze tijdelijk wordt opgeslagen in een powerbank.

Takaisin blogiin

GRATIS EBOOK: WARM BLIJVEN IN DE WINTER: PRAKTISCHE TIPS EN TRICS OM WARM TE BLIJVEN IN DE WINTER

Ontdek hoe je de kou kunt verslaan met deze handige tips en trics om je warm te houden in de winter.

Nu downloaden

Aangeraden Producten