Gids voor het kiezen van de juiste verwarmde jas

Gids voor het kiezen van de juiste verwarmde jas

Gids voor het kiezen van de juiste verwarmde jas

Gids voor het kiezen van de juiste verwarmde jas - KingsPower.com

Verwarmde jassen zijn een relatief nieuwe ontwikkeling in de kledingindustrie die gebruikmaken van verwarmingstechnologie om mensen warm te houden bij koud weer. Door middel van verwarmingspanelen in de stof van het jas en een oplaadbare batterij bieden deze jassen verschillende verwarmingsniveaus die aangepast kunnen worden aan de behoeften van de drager. 


Verwarmde jassen zijn ideaal voor buitenactiviteiten zoals wandelen, skiën en vissen, maar ook voor mensen die lijden aan medische aandoeningen die leiden tot snelle afkoeling van het lichaam. In dit artikel behandelen we hoe je de juiste verwarmde jas kiest en hoe je deze kunt verzorgen en onderhouden, evenals waar je verwarmde jassen kunt kopen.

 

I. Wat zijn verwarmde jassen?

Verwarmde jassen zijn een kledingstuk dat gebruik maakt van verwarmingstechnologie om mensen warm te houden bij koud weer. Deze jassen werken door verwarmingspanelen in de stof van het jas aan te zetten, deze zijn verbonden aan een oplaadbare batterij.


A. Definitie van verwarmde jassen

Verwarmde jassen zijn kledingstukken met verwarmingspanelen die in de stof van het jas zijn verwerkt. Deze panelen genereren warmte en worden gevoed door een oplaadbare batterij in het jas.

B. Hoe werken verwarmde jassen?

Verwarmde winterjassen maken gebruik van verwarmingstechnologie om warmte te genereren en de drager warm te houden. De verwarmingspanelen warmen op wanneer ze worden aangesloten op de oplaadbare batterij van het jas en genereren warmte die wordt overgedragen op het lichaam. Verwarmde jassen hebben over het algemeen verschillende verwarmingsniveaus die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de drager.

C. Voordelen van verwarmde jassen

Verwarmde jassen hebben verschillende voordelen, zoals het warm houden van gebruikers bij koud weer, waardoor ze ideaal zijn voor buitenactiviteiten zoals wandelen, skiën of vissen. Ze zijn ook een uitstekende keuze voor mensen die lijden aan medische aandoeningen waardoor ze het snel koud hebben, zoals de ziekte van Raynaud of diabetes. Verwarmde jassen kunnen ook de bloedcirculatie verbeteren en spierstijfheid verminderen bij mensen die lijden aan chronische pijn.


II. Hoe kies je de juiste verwarmde jas?

Het is belangrijk om een verwarmd jas te kiezen dat past bij jouw behoeften en levensstijl. Hier zijn enkele belangrijke dingen om te overwegen bij het kiezen van een verwarmd jas.

A. Eigenschappen waar je op moet letten bij een verwarmd jas

  • Verwarmingsniveau: zorg ervoor dat het gilet verschillende verwarmingsniveaus heeft om aan jouw behoeften te voldoen.
  • Batterij: controleer de levensduur van de batterij en hoe hij wordt opgeladen om er zeker van te zijn dat hij de jas kan verwarmen.
  • Stof: zorg ervoor dat de jas gemaakt is van een kwaliteitsmateriaal dat comfortabel en duurzaam is.
  • Stijl en ontwerp: kies een jack dat past bij jouw stijl en behoeften, met zakken en extra functies indien nodig.

 

B. Maat en pasvorm van het verwarmde gilet

Het is belangrijk om een verwarmd gilet te kiezen met een goede pasvorm. Controleer de maattabel van de fabrikant en meet je borst om er zeker van te zijn dat je de juiste maat kiest. Als je twijfelt over de pasvorm, raadpleeg dan de klantenservice van de fabrikant.


III. Hoe moet je jouw verwarmde jas verzorgen en onderhouden? 

Om ervoor te zorgen dat jouw verwarmde jas lang meegaat en goed werkt, is het belangrijk er goed voor te zorgen. Hier volgen enkele tips voor de verzorging en het onderhoud van uw verwarmde jas.

 

A. De jas schoonmaken

Was jouw verwarmde jas met de hand of in de machine op een zacht programma in koud water. Gebruik geen bleekmiddelen of wasverzachters, omdat deze de verwarmingspanelen kunnen beschadigen.
Niet in de droger, maar in een droge, geventileerde ruimte.

B. Bewaren van de verwarmde winterjas

Bewaar jouw verwarmde jas op een droge en geventileerde plaats.
Stel hem niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht, omdat dit de verwarmingspanelen kan beschadigen.
Verwijder de batterij uit het jas als het langere tijd niet wordt gebruikt.

C. Onderhoud van de batterij

Laad de batterij van de verwarmde jas volledig op voor gebruik.
Laat de batterij niet gedurende lange tijd leeg, omdat dit de batterij kan beschadigen. Volg de instructies van de fabrikant voor het opladen en opbergen van de batterij.

 

IV. Waar kan je verwarmde jasen kopen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om verwarmde jas te kopen, zowel in fysieke winkels als online. Hier zijn enkele populaire opties:

A. KingsPower

Kingspower-vermwarmde-jas-bodywarmers

KINGSPOWER is een van de beste online winkels voor verwarmde kleding gevestigd in Nederland. Hun producten zijn van hoge kwaliteit en zeer effectief in het behouden van lichaamswarmte. Bovendien biedt KINGSPOWER gratis verzending naar Nederland, België en Duitsland.

 

B. Amazon

Amazon is een van 's werelds grootste en meest populaire online winkels en biedt een brede selectie van merkverwarmde kleding tegen concurrerende prijzen en snelle verzending. Met een solide reputatie op het gebied van klantenservice is Amazon een veilige en betrouwbare optie voor het online kopen van verwarmde kleding.

 

C. Bol.com

bol-kingspower-vermwarmde-kleding

Bol.com is een van de grootste online verkoopplatforms in Nederland waar je een grote verscheidenheid aan merken en modellen van verwarmde jassen kunt vinden.

  

D. Decathlon

Decatlon KingsPower

Decathlon is een sportwinkel die een breed scala aan producten aanbiedt, waaronder verwarmde jassen voor verschillende buitenactiviteiten.

E. Gespecialiseerde winkels

Er zijn ook gespecialiseerde winkels voor thermische kleding en uitrusting voor de wintersport, waar je verwarmde jassen van hoge kwaliteit kunt vinden.

F. Fabrikanten

Tot slot bieden sommige fabrikanten van verwarmde jas hun producten ook rechtstreeks aan de consument aan via hun websites.

  

Conclusie 

Verwarmde jas zijn een uitstekende keuze om warm te blijven tijdens buitenactiviteiten bij koud weer. Bij het kiezen van een verwarmd jas is het belangrijk om factoren als het soort activiteit, de mate van verwarming en de levensduur van de batterij in overweging te nemen.

Daarnaast kan een goede verzorging en onderhoud de levensduur van jouw verwarmde jas verlengen en ervoor zorgen dat het goed functioneert. Met deze gids hopen we je de nodige informatie te hebben gegeven om de juiste verwarmde jas te kiezen en te genieten van jouw buitenactiviteiten in de koude winter. Blijf warm!

Takaisin blogiin

GRATIS EBOOK: WARM BLIJVEN IN DE WINTER: PRAKTISCHE TIPS EN TRICS OM WARM TE BLIJVEN IN DE WINTER

Ontdek hoe je de kou kunt verslaan met deze handige tips en trics om je warm te houden in de winter.

Nu downloaden

Aangeraden Producten