OVER KINGSPOWER

KingsPower

Extreme temperaturen, het komt steeds vaker voor, periodes van temperaturen tot ver onder 0ºC worden snel afgewisseld door periodes met temperaturen van boven de 20ºC. Jezelf aanpassen aan deze temperaturen is nodig, niet alleen om gezond te blijven, maar ook om je dagelijkse leven op een normale manier te blijven leven.

KingsPower

“Vandaag maar niet gaan wandelen want het is koud buiten” is een veel voorkomende reden die ons beperken om iets te doen wat we normaal wel zouden doen. Dit is waarom KingsPower is opgericht! Wij helpen je niet alleen om gezond te blijven, maar ook om je leven te blijven leven zoals je dat gewend bent en zoals jij dat zelf wilt.

Missie

KingsPower staat voor comfort en nieuwe mogelijkheden. Hieronder verstaan wij het overwinnen van te koude en te warme temperaturen die je belemmeren in wat je het liefst wil doen.

Visie

Ons doel is dat het voor iedereen in Europa mogelijk is om te koude/warme temperaturen te trotseren zonder dat hier al te veel moeite voor gedaan moet worden.

Over onze CEO

Pasha is in 2019 naast zijn studie HBO Management begonnen met zijn eigen onderneming P&K Online Sales, het bedrijf waar KingsPower uit voort is gekomen. Samen met een vriend is P&K Online Sales opgebouwd op bol.com en heeft het bedrijf vele tevreden klanten kunnen helpen. Dit deden zij door verschillende producten te verkopen, van gezichtsborstels tot massageapparaten. "Dit was een heel leerzame tijd, we leerden veel verschillende producten, markten als manieren van zakendoen kennen. Deze kennis is later goed van pas gekomen!"

Ongeveer 2 jaar later heeft KingsPower zijn eigen website weten te lanceren en is het actief in Nederland en België. "De winters in Nederland zijn koud en ik was op zoek naar een manier om dit aangenamer te maken voor de mensen die regelmatig naar buiten moesten, voor bijvoorbeeld werk of school. Toen kwam ik met iemand in contact die het idee van verwarmende kleding aan mij presenteerde, hier moest ik iets mee doen!"

ONZE SUCCESSEN

2019
Oprichting P&K Online Sales

2020
Officiële merknaamregistratie van KingsPower

2021
Lancering website